Een andere Cultuur Online site

Growing Space

Growing Space

tentoonstelling: 08/07/2020 – 13/07/2020
Locatie: Wielewaal

Growing Space is een culturele en sociale plek voor de Wielewaal, van en voor buren en kunstenaars, om samen te komen (vooral) in de corona-tijdDe exposities die er georganiseerd worden zijn van buitenaf te bezoeken via het houten platform waar mensen op veilige afstand van elkaar kunnen blijven. Elke week is is er één expositie en verschillende activiteiten die de buren in gesprek brengen met de deelnemende kunstenaars.

Het eerste project is De Correspondentieclub met Michiel Brink en de mensen van HogeDRUKgebied, die nog tot volgende week maandag 13 juli te bewonderen is.

De Correspondentieclub verbindt mensen met kaarten en brieven. Ze versturen ze naar mensen die haast nooit post krijgen en sporen ze aan iets terug te sturen. Zó ontstaan nieuwe contacten en verbondenheid!

Ook wordt er een workshop voor kinderen uit Wielewaal georganiseerd op donderdag 9 juli, van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Toekomstige geplande exposities: Fatemeh Fattahi, Jake Caleb & Manon Verkooyen, Clementine Edwards & Yoeri Guepin, Alex Phillips, Eun J Lee, Martijn Beelden, Outbuilding/s, Vlada Predelina, Daphne Simons, Diana alHalabi, Merve Kiliçer & Ulufer Çelik, Manon Malan, Huma Birgül, Thomas Lowe, Suknovic Mladen, Santiago Pinyol, Joke Schot & Roland Huguenin, Dario D´Aronco, Adam Patterson en meer buren en artiesten worden binnenkort bevestigd.

Om op de hoogte te blijven kan je de facebookpagina volgen van Growing Space Wielewaal.

Dit project werd geïnitieerd door Carmen José en Kamiel Verschuren (NAC) en kwam mede tot stand met een Tijdelijke Werkbijdrage Productie, Presentatie en Research en een bijdrage uit de regeling Activiteiten Stad van CBK Rotterdam. Met deze laatste bijdrage wil CBK Rotterdam met beeldende kunst de stad aantrekkelijker maken en Rotterdamse beeldend kunstenaars daarin een rol geven en daarmee hun zichtbaarheid vergroten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *