Een andere Cultuur Online site

Art Index Rotterdam: Time. And Again. Friday Night Art Walk

Art Index Rotterdam: Time. And Again. Friday Night Art Walk

Wandel vrijdag 3 december van 19.30 – 21.00 uur mee met de Time. And Again. Friday Night Art Walk. Onze speciale gasten zijn Samuel Saelemakers (curator collectie Kunst in de Stad, Antwerpen) en Sannetje van Haarst (producer Sculpture International Rotterdam).

De tijdelijke openluchttentoonstelling Time. And Again. door kunstenaar Ken Lum, staat centraal in de wandeling. Zo neemt Samuel Saelemakers ons mee naar Lum’s permanente werk Melly Shum Hates Her Job bij Kunstinstituut Melly. Via een inspirerende route arriveren we bij Time. And Again, de nieuwe werken van Lum die tijdelijk te zien zijn op het Kruisplein. Curator Saelemakers zal onderweg vertellen over het oeuvre van Ken Lum, de spanning tussen beweging en permanentie van kunst in de publieke ruimte en hedendaagse invulling van het monument. Ga mee en draag bij aan de dialoog tijdens de kunstwandeling rondom Ken Lum’s kunst.

Aanvang                   19.25
Tijd                            19.30-21.00
Taal                           Nederlands / English
RIVM-regels van toepassing

Beperkt aantal plekken – vooraf aanmelden tours@artindexrotterdam.nl (sluitdatum 2.12).
In bevestiging ontvang je informatie verzamelpunt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *