Een andere Cultuur Online site

Studiobezoek @ De Onkruidenier

De Onkruidenier bevraagt met hun werk en werkwijze op een hele open en speelse manier de relatie die wij als mens hebben met natuur, met de wens de mens te evolueren. Ze doen dit doorgaans door middel van een organische samenwerking met bewoners, experts, wetenschappers die zij tegenkomen in het landschap waar ze aan het werk zijn. Samen doen ze veldwerk, verzamelen ze planten: delen ze hun expertise. Door het werk en de interacties ontstaan er nieuwe verhalen en vragen omtrent de bestaande ecologische systemen boven en onder de zeespiegel.

Onkruidenier.nl

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Studiobezoek @ De Onkruidenier

Onkruidenier.nl