Een andere Cultuur Online site

Recht op Rust @ Park Westkruiskade

Na eerder al een nacht voor het station en een koude nacht voor het stadshuis aan de Coolsingel, was het 29 donderdag 29 februari bivakkeren in het Park Westkruiskade met dak- en thuislozen, de Pauluskerk, kunstenaars Marcha van den Hurk, Toine Dutch Bushman Klaassen en Dirk van Lieshout, de derde manifestatie in het kader van Recht op Rust.

#038;rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent" allowfullscreen="true" style="border:0;" sandbox="allow-scripts allow-same-origin allow-popups allow-presentation allow-popups-to-escape-sandbox">

Incluis urine-orgel Dirk Bruinsma.

Toine Dutch Bushman Klaassen met geprepareerde bakfiets.

Ingepakte auto(?)

Ieke Trinks met veul kussens omgehangen.

Een niet doorfietsbaar tentenkamp.

En met volop zon de volgende ochtend fris weer op.