Een andere Cultuur Online site

10.000 Steps Art Walk Noordereiland en Kop van Zuid

10.000 Steps Art Walk Noordereiland en Kop van Zuid

Wandel zondag 22 oktober om 10.30 uur mee met de 10.000 Steps Art Walk onder leiding van kunstgids Anne-Marie Ros. Samen wordt er van de Boompjes via het Noordereiland naar Katendrecht gewandeld waarbij er met andere ogen naar de kunst op straat wordt gekeken. De recent gerestaureerde muurschildering (1996) van Anton Vrede, Motorschip Noordereiland (2000) van Joe Cillen en Levens 10.000 stenen (2022) van Martine Herman worden onder andere uitgelicht. Anne-Marie laat de wandelaars kennis maken met de recente geschiedenis van Kop van Zuid door middel van vlotte toelichtingen op de openbare kunst. De wandeling eindigt in het Verhalenhuis Belvérdère waar de kunstenaar Anton Vrede aan het werk is.

Datum zondag 22 oktober 2023
Tijd 10:30 – ca. 13:30/14 uur
Startpunt Boompje
Eindpunt bij Verhalenhuis Belvedère
Kosten €10 p.p. (TIKKIE) + excl. consumpties onderweg
Taal Nederlands (English summary)

Meld je aan via tours@artindexrotterdam.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *