Een andere Cultuur Online site

A Well Lighted Room – Huang Chih Hua @ Het Wilde Weten

Alleen vandaag nog zondag 24 september: de installatieve presentatie A Well Lighted Room van onze resident Huang Chih Hua met tekst, tekeningen en beelden. Er is gekleid, geknutseld en getekend, een theater vol kruisverwijzingen geconstrueerd. De som is meer dan de delen en tekst spant een beeldende ruimte op. Tastend naar dood en vergetelheid, alles binnen het normale, maar opmerkelijk spannend.

Sasha Dees, voor sommige stukjes Taiwan kun je gewoon thuisblijven. Chua komt uit Yilan. “The studio’s main focus is on texts, visionary drawings, and site-specific works, with a particular interest in exploring how discrete elements can be collectively seen as a constellation, and how this can lead to new understandings of space.” paperbleats.com.

Wees welkom, A Well Lighted Room, licht is er zeker genoeg, met alle TL-bakken op aan. 22-24 september, Het Wilde Weten, 12:00 – 18:00 uur.
hetwildeweten.nl/22-24-sept-huang-chih-hua-a-well-lighted-room-huang-chih-hua

Wees welkom, A well lighted room, licht is er zeker genoeg, 22-24 september, Het Wilde Weten, 12:00 – 18:00 uur.
hetwildeweten.nl/22-24-sept-huang-chih-hua-a-well-lighted-room-huang-chih-hua