Een andere Cultuur Online site

BKOR en SIR vieren nieuwe kunstroute Hoogvliet met kleurwedstrijd

BKOR en SIR vieren nieuwe kunstroute Hoogvliet met kleurwedstrijd

Op woensdag 24 mei  om 15.00 uur lanceren BKOR en SIR de online Kunstroute Hoogvliet. Deze kunstroute met een lengte van 8 kilometer komt langs 16 bekende en minder bekende kunstwerken, het vele groen en de rijke stads- en kunstgeschiedenis van Hoogvliet.  

Feestelijke presentatie

Om 15.30 uur start de feestelijke presentatie van de kunstroute in Art Studio Hoogvliet met een kort programma gevolgd door de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Pris Roos (Stadstekenaar 2020) maakt drie verschillende kunstkleurplaten van enkele beelden in Hoogvliet. Meer informatie over het programma en de kleurplaten volgt binnenkort via onze website en social media.

Kleurwedstrijd voor jong en oud

Iedereen, jong en oud, kan tot en met maandag 22 mei meedoen met deze bijzondere kleurwedstrijd en een eigen invulling geven aan de beelden in Hoogvliet. De kleurplaten zijn binnenkort online beschikbaar en op verschillende locaties af te halen. Meer informatie volgt.

De kleurplaten worden op woensdag 24 mei tentoongesteld bij Art Studio Hoogvliet. Op deze dag worden ook de prijzen voor de mooiste tekeningen uitgereikt door de speciaal samengestelde jury.

Wees van harte welkom op woensdag 24 mei vanaf 15:00 uur bij Art Studio Hoogvliet (Kolbleistraat 32) twee minuten lopen van metrostation Zalmplaat.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *