Een andere Cultuur Online site

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

De laatste tentoonstelling op de huidige lokatie van NL=US is een solo van Alexandra Roozen. Geweldige show van een tekenaar die haar eigen tekengereedschappen en mechanica bouwt om daar vervolgens met extreme precisie en eindeloos geduld mee aan het werk te gaan. Loeistrak, ├╝beranaloog handwerk waarin het maakproces centraal staat maar waarbij je geen idee hebt hoe ze het nou precies doet.

In het kader van Rotterdam Art Week aanstaande zaterdag, 11 februari 19:00-22:00, een speciale openstelling met Alexandra en een drankje.

Zondag 12 februari aanstaande sluit de tentoonstelling en vertrekt de galerie uit de Van Vollenhovenstraat. Na de verhuizing en verbouwing heropent NL=US eind maart haar deuren aan de Mauritsweg in de voormalige ruimte van Cokkie Snoei.

Nlisus.com

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Zondag 12 februari aanstaande sluit de tentoonstelling en vertrekt de galerie uit de Van Vollenhovenstraat. Na de verhuizing en verbouwing heropent NL=US eind maart haar deuren aan de Mauritsweg in de voormalige ruimte van Cokkie Snoei.

Nlisus.com