Een andere Cultuur Online site

Kunstavond XL: Friday Night Art Walks met Otto Snoek

Kunstavond XL: Friday Night Art Walks met Otto Snoek

Wandel vrijdag 20 mei mee met een van de twee Friday Night Art Walks tijdens Kunstavond-XL. Tijdens deze gratis avondkunstexpedities bekijken we de stad en zijn publieke kunstcollectie door de ogen van een speciale gast, die het thema en de route bepaalt. Onder de deelnemers wordt een exemplaar van de publicatie Beelden verloot.

Deze keer verzorgt fotograaf Otto Snoek de rondleiding van 19.30 uur. We kennen zijn werk doordat hij mede beeldbepalend is voor de wijze waarop de publieke kunst namens CBK Rotterdam wordt vastgelegd.
We beginnen op het Noordereiland, waarna we in anderhalf uur naar de Witte de Withstraat wandelen. De wandeling draait om het kijken en om het zien door de ogen van een professionele fotograaf langs zijn persoonlijke selectie aan kunstwerken op straat.

De wandeling van 21.30 uur wordt verzorgd door gids Anne-Marie Ros van Art Index. Tijdens haar rondleiding neemt ze ons mee naar bijzondere lichtkunstwerken in het stadscentrum.

Dag                            vrijdag 20 mei 2022
Tour 1                        door Otto Snoek, 19.30-21.00,EN/NL
Tour 2                        door Anne-Marie Ros, 21.30-23.00, EN
Deelname                gratis

Voor deze wandelingen zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Graag vooraf aanmelden via tours@artindexrotterdam.nl. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met het verzamelpunt en waar de wandeling in het centrum stopt. Na de wandeling drinken we samen nog een drankje ergens op de Witte de Withstraat. (Drankjes zijn voor eigen rekening)

De gratis Friday Night Art Walk o.l.v. gids Anne-Marie Ros is een maandelijkse samenwerking van Art Index Rotterdam x CBK Rotterdam.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *