Een andere Cultuur Online site

HENK @ Logman

Uit de losse hand geschoten opbouwfotos van de tentoonstelling HENK, de finale tentoonstelling bij Galerie Henk Logman. Henk Logman is 10 maart overleden. HENK wordt een passend eerbetoon in de vorm van een eclectische tentoonstelling van betrokken kunstenaars. “Een beetje rauw en in beweging want bij verkoop worden de aanwinsten ter plekke verpakt en meegenomen.”

logman.gallery

Alle timeslots voor dit weekend zitten helemaal vol. De galerie gaat daarom één extra dag open om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven de tentoonstelling HENK te bezoeken. Dat zal aanstaande dinsdag 27 april (Koningsdag) zijn waarvoor weer timeslots gereserveerd kunnen worden via de website logman.gallery.

Opbouwfoto’s Lydia van Oosten waarvoor dank.

Officiele foto’s volgen later. Hier in eerste instantie een impressie in tien beelden nog zonder namen en rugnummers: