Een andere Cultuur Online site

Uitnodiging: Waterwerken & Elen Braga

Uitnodiging: Waterwerken & Elen Braga

Op 27 en 28 maart vindt de eindpresentatie plaats van Elen Braga haar onderzoeksperiode binnen het kunstproject Waterwerken, op Buitenplaats Brienenoord.

Waterwerken is een omvangrijk kunstproject dat onze relatie tot water onderzoekt. Zes verschillende kunstenaars volgen elkaar aansluitend op en maken werk aan de hand van de locatie. Waterwerken loopt van oktober 2020 tot december 2021.

Aankomend weekend wordt het werk van Braga gepresenteerd, Zand Erover. In dit werk onderzoekt Braga water als substantie in relatie tot migratie van goederen en mensen, alsook water als een vloeibare verbinder van wereldwijde geschiedenissen.

Toegang is gratis, je kan via dit emailadres een tijdslot van 30 minuten reserveren tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Geef in de mail aan om hoe laat u wil komen, op welke dag en met hoeveel personen. In uw mail kan u tevens ook een bestelling plaatsen voor een vegetarische snack-to-go aan 5 euro p.p.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *