Een andere Cultuur Online site

Willie Wartaal x Voorlinden

#038;rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent' allowfullscreen='true' style='border:0;' sandbox='allow-scripts allow-same-origin allow-popups allow-presentation'>

Veertien weken Wartaal in een stiefel aan rollen bij Voorlinden (dat veertien verzin ik maar). Een voorbeschouwing ervan en deel I bereids online. Om zijn nieuwe album Nieuwe Kunst een plek te geven. Fijn grensoverschrijdend, Heel Holland Bakt Marketing en/of totaaltheater van een fijne muzikant in een museum. Beide partijen spinnen er garen bij.

“Tuinman, rondleider, kok of directeur: voor zijn nieuwe album Nieuwe Kunst probeert Willie Wartaal alle mogelijke beroepen bij Voorlinden uit.”

De beelden die langskomen lijken al te kluchtig met een zeker Bassie en Adriaan gehalte. De helft van de clips van De Jeugd is ook plat en voldoet desondanks of juist daardoor. Zou zomaar goed kunnen komen. Of juist niet. Vol verwachting klopt ons hart.

voorlinden.nl/willie-wartaal-voorlinden-nieuwe-kunst