Een andere Cultuur Online site

1000 jaar Aanschouw

1000 jaar Aanschouw

Hahaha, welnee joh, duizend (!) tentoonstellingen in 20 jaar. Elke week een nieuwe, weer of geen weer, corona of geen corona. De Aanschouw gaat gaat altijd en stug door. Vastgeplakt aan café De Schouw die bij elke opening een blaadje bier sponsort. Alleen vandaag nog tentoonstelling nummer 1000. En dan vanaf morgen de hele week tentoonstelling nummer duizend en één.

Daarom een heel diepe buiging voor het hele Aanschouw team, allemaal vrijwillig (!) en van harte gefeliciteerd.

“[…] helaas in Corona-tijd waardoor er geen feest omeheen georganiseerd kon worden. Daarom is er een installatie bedacht waar stamgasten, organisatoren, kunstenaars en dierbare vrienden op kartonnen borden de kroeg vullen. De grootste Aanschouw installatie ooit. “

Aanschouw.nl/wissels/1000-jaar-aanschouw.html

1000 jaar Aanschouw

Check die line-up en de daarbij benodigde logistiek en inzet, beyond bewonderingswaardig.

advertentie(s)

1000 jaar Aanschouw

1000 jaar Aanschouw

1000 jaar Aanschouw

Proost Jaap!

Aanschouw.nl/wissels/1000-jaar-aanschouw.html