Een andere Cultuur Online site

Lezingen Piek Survey / Noordereiland Tekeningen

Lezing/debat: 14/10/2020
Locatie: Murals Inc.

Bart Lodewijks werkt vanaf augustus 2020 t/m mei 2021 aan een grote lineaire krijttekening die over het Noordereiland loopt. Hij tekent op straat, muren, huizen, schepen en winkels, en schrijft over het proces en de mensen die hij ontmoet tijdens het tekenen. Het project mondt uit in een publicatie, een voorstelling en een permanente muurtekening. De architectonische tekening in The Gallery die zich buiten voortzette en van daaruit doorgetrokken werd naar het Noordereiland markeerde het begin van dit avontuur.

Op woensdagavond 14 oktober geven Jan van der Ploeg, Aimée Terburg en Bart Lodewijks een lezing over hun werk in relatie tot hun deelname aan de tentoonstelling Piek Survey bij Murals Inc. The Gallery. Bart Lodewijks trekt de lijn door naar het tekenproject Noordereiland Tekeningen waar hij de komende acht maanden aan het werk is.

Voor meer info bezoek de website.

PRAKTISCHE INFO
Datum: 14/10/2020
Inloop: 19.00 uur
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Piekstraat 31
Aanmelden: info@murals-inc.com
Max. 30 personen*

Noordereiland Tekeningen door Bart Lodewijks wordt ondersteund door Mondriaan Fonds, BKOR – CBK Rotterdam, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Elize Mathilde Fonds, Stichting Bevordering van Volkskracht, Van Ommeren de Voogt Stichting.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *