Meteen naar de inhoud

K.O.E.S.T., Wijkregels door kinderogen.

  • door


Wijkregels door kinderogen.
Hondepoep en vechten in Bospolder.

Afgelopen jaar heeft wijk-tv samen met kinderen van de drie basisscholen in de wijk onderzoek gedaan naar de leefbaarheid in Bospolder.
Gewapend met videocamera en fototoestel is K.O.E.S.T., het Kinder Onderzoek en Speur Team, op onderzoek geweest in de wijk.
Bewoners, jong en oud zijn door de kinderen ondervraagd over het belang van wijkregels en hoe die ingezet kunnen worden om de wijk een betere plek om te wonen te maken.
Van de drie basisschool zijn de groepen zes en zeven aan het dichten en illustreren geslagen om de wijkregels te vertalen in poëzie.

Op vrijdag 5 maart vindt de afsluiting plaats van dit project met een presentatie van de film ‘alles KOEST’ en ansichtkaarten met gedichten over de wijkregels.
Buurtbewoners uit Bospolder en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de feestelijke presentatie van de resultaten op vrijdag 5 maart in buurthuis Het Plein.

WAAR: buurthuis Het Plein
Cath. Beersmanstraat 78
3025 EJ Rotterdam
tel. (010) 425 80 79
WANNEER:
vrijdag 5 maart v.a. 15.15u-16.30u
inloop v.a. 15.00u

voor meer informatie zie:
www.wijk-tv.nl
info@nullwijk-tv.nl

K.O.E.S.T. is een project van Wijk-TV i.s.m. Delphi, Disck, dr.J.Woltjerschool, OBSdeBoog, Shri Saraswatieschool, buurthuis Het Plein. Dit project kwam tot stand met een financiële bijdrage van deelgemeente Delfshaven, de corporaties, en het ministerie van Wonen,Werken en Integratie.

Tags: