Een andere Cultuur Online site

Event: Investeren in je kunstpraktijk. Hoe dan?

Event: Investeren in je kunstpraktijk. Hoe dan?

Op woensdag 28 september organiseert Art Office in samenwerking met Fonds Kwadraat een informatie- en netwerkmiddag over het financieren van je kunstpraktijk. De middag is bedoeld voor beeldend kunstenaars uit de regio Rotterdam. De voertaal is Engels.  
 
Professionele beeldend kunstenaars kunnen een renteloze lening aanvragen bij Fonds Kwadraat. De leningen zijn bedoeld voor het ontwikkelen, maken en presenteren van nieuw werk of een nieuw project. Denk bijvoorbeeld aan een expositie of presentatie in binnen- of buitenland, een residency, een fotoboek of kunstenaarsboek, een prototype, website of voor de aanschaf van apparatuur. Klik hier voor meer informatie over de CBK Fonds Kwadraat lening. 
 
Programma 
Gili Crouwel van Fonds Kwadraat gaat in gesprek met drie kunstenaars (namen maken we z.s.m. bekend) over hoe en waarom zij een renteloze lening bij Fonds Kwadraat aanvroegen om hun plannen te realiseren. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen, elkaar te ontmoeten en na te praten.  

Aanmelden 
Toegang is gratis. Vanwege een beperkt aantal plaatsen, graag van tevoren aanmelden via artoffice@cbkrotterdam.nl. Vermeld als onderwerp: 28 september 2022 en in de mail duidelijk je voor- en achternaam. Maandag 26 september ontvang je een definitieve bevestiging voor de informatie- en netwerkmiddag. 
 
Datum, tijd & locatie 
Woensdag 28 september, 15.45 – 18.00 uur  
Auditorium TENT/Kunstinstituut Melly  
Witte De Withstraat 50, 3012 XD Rotterdam 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *