Een andere Cultuur Online site

Udubaki, part three @ Readytex

#038;rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent' allowfullscreen='true' style='border:0;' sandbox='allow-scripts allow-same-origin allow-popups allow-presentation'>

Het derde en laatste deel uit Udubaki, de serie tentoonstellingen die Miguel E. Keerveld maakte bij Readytex in Paramaribo. Met werk van Dakaya Lenz, Dhiradj Ramsamoedj, Helga Reigman, Jhunry Udenhout, Reinier Asmoredjo, Ruben Cabenda en René Tosari. En wederom met enthousiasmerend videoverslag door Kevin Headley.

Tot eind november is Keerveld nog actief als gastcurator bij Readytex dus waarschijnlijk gaat er nog het een ander gebeuren.

Readytexartgallery.com/readytex_event/udubaki-part-three-a-new-exhibition-that-focuses-on-the-emergence-of-magic/