Een andere Cultuur Online site

Artist Meetings: Tools

In deze complexe tijd is de onafhankelijkheid van kunstenaars belangrijker dan ooit. In een 6-delige online serie kan je, samen met collega-kunstenaars, onderzoeken hoe je deze positie kan verstevigen en uitbreiden. Ervaar inzichten en concrete tools om mee aan de slag te gaan.

De positie van de professioneel beeldend kunstenaar in het huidige snel veranderende kunstklimaat is, mede door de corona-crisis, verder onder druk komen te staan. Deze bijeenkomsten gaan over de vraag: Hoe kan je als onafhankelijke kunstenaar zelf actie ondernemen om een sterke eigen maatschappelijke en economische positie in te nemen? Deze online serie is een vervolg op het 2-daagse online webinar The Asset of Art. Ook zonder deelname aan The Asset of Art ben je van harte uitgenodigd deel te nemen.

In deze 6-delige serie worden je concrete Tools aangereikt, naar hoe je jouw positie in de kunstsector verder kan verdiepen.

Het programma bestaat uit 6 online bijeenkomsten van ieder 2,5 uur. Op deze middagen delen trainers en specialisten op interactieve wijze hun expertise, waarbij praktische tools worden aangereikt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *