Een andere Cultuur Online site

Publieke Werken 2021

Publieke Werken 2021

Publieke Werken is een buitenexpositie door heel Rotterdam met werk van ruim 600 beeldend kunstenaars, vormgevers, fotografen, illustratoren en beeldmakers op de buitenreclameborden. De expositie ontstond vorig jaar als een reactie op de leegte in de A0 buitenreclameborden onder het motto: verbeelding is fijner dan reclame. Wegens succes wordt de expositie herhaald. Dit jaar is er gekozen voor het thema ‘Everything is possible’. Ook werken van kinderen en jongeren zijn dit jaar opgenomen in de selectie.

Buitenexpositie in Rotterdam

Publieke Werken is te zien van 1 juli tot en met 1 augustus door heel de stad Rotterdam. De exacte locaties worden nog bekend gemaakt.

Expositie in de Maastunnel

Vorig jaar hingen veel werken in tunnels door heel de stad, dat zag er fantastisch uit. Dit jaar kozen we daarom de meest iconisch tunnel van Rotterdam – de tunnel der tunnels – als plek waar alle 600 werken als geheel te bekijken zijn: een expositie in de Maastunnel. Van 1 juli tot en met 1 augustus is deze expositie gratis te bezoeken in de voetgangerstunnel van de Maastunnel.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *