Een andere Cultuur Online site

Marcha van den Hurk – _TRIP zijden sjaal

Ook vers In Shop Now: een strikt gelimiteerde editie zijden sjaals van Marcha van den Hurk. Highend hoogwaardig gots-gecertificeerd, vier verschillende ontwerpen, elke sjaal in oplage 1, genummerd en gesigneerd in luukse doos.

In Shop Now:
shop.trendbeheer.com/product/_trip-zijden-sjaal

Gebaseerd op _TRIP, een caleidoscopische animatie van een dialoogtekening. De originele dialoogtekening is tot stand gekomen met bijdragen van de Open Atelier kunstenaars in de Pauluskerk. _TRIP was ondermeer te zien op de mediawand in Theater Rotterdam.
_TRIP scarfs zijn video stills uit de animatie. Elke scarf is uniek. Beide zijden verschillende print. Voorzien van signatuur.

In Shop Now:
shop.trendbeheer.com/product/_trip-zijden-sjaal