Een andere Cultuur Online site

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

De presentatie Liberty for All bij Tegenboschvanvreden, onderdeel van de retro-expectatives van Fernando Sanchez Castillo, laat een boeiende geschiedenis zien over vrijheid en laat je nadenken over toekomstige mogelijkheden. I Love it! Tot en met 09//01//2021 te bezoeken.

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

The presentatie FAKE door Wolfgang Messing is een prachtig esthetische show over hedendaagse schilderkunst in het digitale tijdperk. En is een echte MUST SEE! Tot 9 januari te bezoeken bij Stigter van Doesburg!

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

War & Fairtytales is een prikkelende presentatie Ella Reitsma.Snoep. Te zien tot en met 23 december bij Annet Gelink.

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam

Rondje Amsterdam