Een andere Cultuur Online site

Jouke Kleerebezem @ Hans Walgenbach Books

Een beetje aan de late kant met de serie finissages bereids ongoing als ik dit schrijf. Maar toch – Jouke Kleerebezem is een fijne, buitengemeen interessante kunstenaar met nu een bescheiden tentoonstelling bij Hans Walgenbach en daartegenover open atelier, twaalf finissages ‘To no End’ op rij. Je zou het zaterdag of zondag zomaar kunnen meepakken mits niet ‘uitverkocht’. Niet groots maar voor de liefhebber een aanrader.

(Kleine scroll voor reserveren)
walgenbach.nl

Op atelier een machtig interessant recent dubbel vijfluik, nog ongetiteld. Opnieuw spannend werk, slim en fijnzinnig, waar ik vrij uitgebreid naar kan kijken. Opmaat is detaillering op doek versus presentatie als object. Landschap en achtergrond nevengeschikt.

Links versneden Jouke Kleerebezem. Zijn werk ken ik al jaren, leuk om nu kennis te maken.

Ik denk dat we een boekje en een tentoonstelling moeten maken.

Radiatorlak als typex.

Aan de overkant bij Hans Walgenbach een vijftal schilderijen en een serie prints.

Supernijvere abstractie. En fijn geknoei.

En in de ladenkast ligt deze nog.

Zaterdag en zondag finnissages, voer voor liefhebbers.

(Kleine scroll voor reserveren)
walgenbach.nl