Een andere Cultuur Online site

Jeroen Bodewits: Hear no evil, See no evil, Speak no evil

tentoonstelling: 26/09/2020 – 11/10/2020
Locatie: Hilton Artlab, Kunstuitleen

Op zaterdag 26 september opende de duo expo Jeroen Bodewits: Hear no evil, See no evil, Speak no evil, een tentoonstelling die nog tot 11 oktober op twee locaties in Rotterdam plaatsvindt: het Hilton Art Lab en Kunstuitleen Rotterdam. Bijzonder aan deze duo expo is dat alle werken te huur en/of te koop zijn. Een unieke kans om in het bezit te komen van een kunstwerk gemaakt door de in 2014 overleden beeldend kunstenaar Jeroen Bodewits (1971-2014).

Bodewits had een grote affiniteit met Rusland, het land waar hij vanaf 2005 bijna jaarlijks naar toe reisde. De tegenstellingen die hij er aantrof inspireerden een groot deel van zijn werk. Bodewits heeft zich tijdens zijn plotseling beëindigde carrière overtuigend bewezen en exposeerde in binnen- en buitenland. Zijn werk was te zien bij galerie Bob Smit, galerie XX Multiple en galerie Ron Mandos, onder andere tijdens de KunstRai, Raw Art Fair, Manchester Contemporary en E/AB Fair te New York.

Het werk van Bodewits is een tijdlang zorgvuldig opgeslagen geweest en ziet na jaren weer het daglicht. De erfgenamen voelen nu, na een proces van afscheid, de sterke behoefte om het werk weer een plek te geven waar het gezien wordt.

De duo expo is drie weken lang te bezoeken van 26 september t/m 11 oktober 2020. In het Hilton Art Lab van woensdag – zondag tussen 13.00 – 17.00 uur. In Kunstuitleen Rotterdam van donderdag – zaterdag van 11.00 – 18.00 uur.

Veilig en verantwoord bezoek
Wil je een bezoek brengen aan de tentoonstelling in het Hilton Art Lab of in de expo van Kunstuitleen Rotterdam, maak dan hier een afspraak. Een afspraak maken via Facebook kan ook.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *