Een andere Cultuur Online site

Joined Narratives

Joined Narratives

presentatie: 16/10/2020 – 28/03/2021
Locatie: TENT

In drie opeenvolgende solo-presentaties toont Joined Narratives werk van de jonge filmmakers Katarina Jazbec, Lavinia Xausa en Heidi Vogels, dat tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met de protagonisten. De verhalende filmwerken zijn door curator Mariska van den Berg samengebracht rond de vraag hoe ervaringen van uitsluiting, ontworteling en verlies – die zich aan het oog onttrekken – te verwoorden en verbeelden zijn, en invoelbaar en bespreekbaar gemaakt kunnen worden. De gevoelswereld, herinnering, verlangen en verbeelding staan centraal. Op 16 oktober opent Joined Narratives met werk van Katarina Jazbec.

Lees meer

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *