Een andere Cultuur Online site

Museumnacht010

Museumnacht010

tentoonstelling: 07/03/2020
Locatie: TENT

Dus jij bent een echte denker en op zoek naar inspiratie? Geniet van dichterskunst bij het Poetry Slam Festival bij ons op de Witte de With, gehost door Soul/Hiphop artiest Kay Slice.  Liever creatief met je handig bezig? Visualiseer en maak jouw ultieme toekomstige Rotterdam. Knip en plak beelden bij elkaar en creëer je eigen Utopia of Nirvana, dat vervolgens een plekje krijgt bij ons aan de muur. Voorbij meters hoge koffie- en zweepwanden duik je weg in een bioscoopinstallatie voor de film ‘New Neapolis’. Een film en tentoonstelling van kunstenaar Gyz La Rivière die een liefdesverklaring vormen aan een nieuwe fictieve Europese stad, die kan ontstaan als vier havensteden– Rotterdam, Liverpool, Marseille en Napels – een alliantie smeden. De dromers onder ons nemen een kijkje in de tentoonstelling Utopian Redux van Carly Rose Bedford. Denk: een berg roze zand, geurige fonteinen en roze rotsen. Een uitnodiging  om te kijken hoe een andere wereld zou kunnen voelen, want wat maakt nu eigenlijk een omgeving echt natuurlijk? Wie heeft die term geclaimd en wat als je dit loslaat?

Programma bij TENT tijdens Museumnacht
Doorlopend:
20.00 -01.00
– Film & Tentoonstelling New Neapolis, van Gyz La Rivière
– Tentoonstelling & Performance Utopian Redux ,van Carly Rose Bedford
– Knip en plak jouw Utopia of Nirvana

Poetry Slam festival in Melly i.s.m. Witte de With, hosting door Kay Slice
21.30-23.00 Performances
23.00-01.00 Dj

Benieuwd naar het overige programma? Bekijk de website van Museumnacht010.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *