Meteen naar de inhoud

Open Deuren Delfshaven 2008 stemt organisatie positief

  • door

opendeurenlogo

PERSBERICHT
———————

Evaluatie Open Deuren Delfshaven 2008 stemt organisatie positief.

Op 11 en 12 oktober werd de eerste editie van Open Deuren in Rotterdam Delfshaven gehouden. Meer dan 4000 enthousiaste bezoekers uit Rotterdam en wijde omgeving stapten binnen bij 150 creatieve ondernemers en kunstenaars, verdeeld over 64 locaties! Een groot succes waardoor creatief Delfshaven beter op de kaart staat.

Met de Open Deuren Routekaart werden de veelal verborgen creatieve schatten van Delfshaven ontdekt. Daarmee werd het voornaamste doel van Open Deuren, het zichtbaar maken van creativiteit in Delfshaven, voor een groot deel bereikt.

Op weg naar Open Deuren 2009 heeft de organisatie – met als initiatiefnemers het Centrum Ondernemen in Delfshaven (COiD) en een tiental creatieve ondernemers – een kort onderzoek gehouden onder de deelnemers. Hieruit kwamen hoge bezoekersaantallen, nuttige aanbevelingen en vooral veel positieve reacties:

Brechje Koster – Historisch Museum Rotterdam – Dubbelde Palmboom
“Bezoekersaantallen zaterdag 178 en zondag 306; dat is voor ons museum
heel erg veel! Enthousiaste bezoekers en een gezellig weekend!”

Mieke de Wit – De Theaterstraat “De reacties van de bezoekers waren top! Mensen hebben een fijne middag bij ons gehad met onze workshops”.

Marco Tieleman – The Hub “Veel mensen zijn verrast over hoeveel leuks en moois er is in onze wijk!”

Marina van Holst – Lignum Vitae “Prettig was dat je eigen invulling aan het geheel mocht geven van de organisatie”.

Wouter Willers – Willers Architectuur “De bezoekers kwamen ook van buiten Rotterdam, Westland en Den Haag. Allen waren serieus geïnteresseerd en positief”.

Erwin Pols – Buro Kop:  “De volgende dag was ik al bezig met een offerte voor een collega-ondernemer die ik voor Open Deuren nog niet kende.”

Ook portefeuillehouder Carlos Gonçalves was enthousiast over Open Deuren 2008 en heeft verschillende deelnemers bezocht. Open Deuren 2009 is naar zijn mening nu al een must voor Delfshaven.

Gesteund door de positieve reacties van deelnemers, bezoekers, deelgemeente en sponsors, staat de organisatie te trappelen om Open Deuren 2009 nog succesvoller te maken.

Op naar Open Deuren 2009!